Pokylių salė – puiki vieta Jūsų šventei ar konferencijai! 

Kviečiame švęsti vestuves, krikštynas, gimtadienius, įmonės, darbo kolektyvo bei įvairiausias kitas šventes ar susitikti artimųjų paminėjimui.

Siūlome jaukią 50 vietų salę su rūbine ir atskira lauko zona. Mūsų virėjų su meile ir atsidavimu paruošti bei originaliai papuošti gardūs patiekalai patiks ir Jums, ir patiems išrankiausiems Jūsų svečiams.

„Raganėje“ be vargo tilps ir vaišės, ir muzikantai, ir visi vakaro svečiai. Jei pageidaujate, galime suruošti šventę kitoje Jūsų pasirinktoje vietoje ar namuose. Nuomojame indus, įvairius stalo reikmenis, kėdžių užvalkalus ir kt. Maistą galite išsivežti patys arba į renginio vietą pristatysime mes.

„Raganė“ – geriausia vieta Jūsų ypatingoms šventėms!

Maitinimas*
Įvairios šventės nuo 30,00 Eur/asm.
Metinės nuo 18,00 Eur/asm.
Gedulingi pietūs nuo 15,00 Eur/asm.
Nuoma
Indai, įvairūs stalo reikmenys pagal susitarimą
Kėdžių užvalkalai 2,00 Eur/vnt.
*Priklausomai nuo pasirinkto meniu

Norintiems pakeisti aplinką ir aptarti kartu su partneriais ar svečiais svarbius reikalus, surengti mokymus ar konferenciją, Kėdainių rajone įsikūrusi “Raganė“ siūlo konferencijų salę, aprūpintą reikiama įranga: multimedijos projektoriumi, ekranu, rašymo lenta su blonknotu ir rašikliais, belaidžiu internetu WiFi. Salės išplanavimas leidžia kėdes ir stalus  išdėstyti keletu būdų. “Raganės” konferencijų salė talpina iki 70 dalyvių. Maitinimo paslaugos teikiamos kavinės-parduotuvės salėje. Jūsų ir Jūsų svečių čia laukia jauki aplinka, gardūs patiekalai, įvairiausių rūšių “Raganės” virtinukai bei Lietuvos amatininkų rankomis pagaminti originalūs dirbiniai, galintys tapti puikia dovana, tiek Jūsų darbuotojui, kolegai, tiek ir esamam ar būsimam verslo partneriui. Jei pageidautumėte pailsėti po sunkios mokymosi dienos, sustiprinti ryšius bei komandinę dvasią tarp kolegų ir nepamirštamai praleisti laiką, galime Jums organizuoti edukacinį/degustacinį vakarą.

Konferencijų salės paslaugų kainos
Salės nuoma dienai 60,00 Eur
Projektorius (multimedija) 20,00 Eur
Popierius rašymo lentai (20 lapų) 10,00 Eur
Kavos pertraukėlė nuo 4,00 Eur/asm.
Pietūs (sriuba, karštas patiekalas, stalo vanduo) pagal susitarimą
Vakarienė (salotos, karštas patiekalas, stalo vanduo) pagal susitarimą
Šventinis vakaras (furšetas, banketas) pagal susitarimą

Surengę konferenciją „Raganėje“ būsite tikri, kad nesuklydote: jauki aplinka, „Raganės“ personalo atidumas, gamta, užmiesčio ramybė – ne tik padės tinkamai susikaupti darbui, bet ir įkvėps naujų idėjų bei minčių!

PasidalintiShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone